Caz 2 – Tratament ortodontic cu aparat dentar Invisalign

Tratament ortodontic cu aparat dentar Invisalign.

Acest caz este deosebit, in sensul ca pacienta lucra in afara tarii si si-a dorit un tratament ortodontic pe care sa-l poata urma in aceste conditii, dar sa fie si cu un aparat ortodontic invizibil.

Analizand cazul, medicul ortodont a decis ca este un caz care poate fi tratat si cu INVISALIGN. Acest aparat dentar nu necesita activari frecvente la medic. Este format din gutiere transparente care se schimba succesiv.  Neavand sarme, bracketi sau ligaturi, nu apar astfel situatii de prezentare urgenta la medicul ortodont.

Tratamentul a durat 7 luni si a necesitat stripping (slefuirea usoara a dintilor) atat pentru dintii inferiori , cat si superiori. La finalul tratamentului (care se poate previzualiza inca de la inceputul tratamentului, printr-un soft special) pacienta putea opta pentru inca un set de gutiere gratuite pentru o mai buna finisare a cazului, insa aceasta a fost destul de multumita si a renuntat la ultimul set.

La Orto Care analizam cazul fiecarui pacient si dorintele lui, il personalizam si alegem solutiile cele mai bune pentru dumneavoastra!

 

Poze inainte de tratament.

 

Poze dupa tratament.