Aparat dentar
Metalic

Ce este un aparat dentar metalic?

Ai nevoie de un aparat dentar metalicAparatele dentare pot corecta dintii strambi si aglomerati, o muscatura nealiniata sau diverse probleme ale maxilarului. De asemenea, aparatul dentar elimina problemele pe care le aveti cu vorbitul in mod corespunzator sau cu mentinerea dintilor albi.

Aparatele dentare metalice au parcurs un drum lung de-a lungul anilor. Componentele lor au devenit astazi mai elegante, mai mici si mai confortabile.

Aparatele dentare metalice constau in bracketi metalici standard, care sunt lipiti pe dinti cu un adeziv special si conectati intre ei. Componentele aparatului necesita activari periodice, astfel incat presiunea rezultata sa poata indrepta si alinia treptat dintii dupa cum este necesar.

Dintii drepti si aliniati pot oferi mai multe beneficii dincolo de aspectul estetic, inclusiv mestecatul corespunzator. Dintii drepti sunt, de asemenea, mai usor de curatat si de intretinut, reducand riscul de boli gingivale si carii dentare.

Tratamentul ortodontic joaca un rol important atat in imbunatatirea sanatatii dentare cat si a starii de bine generale.

Cabinetul stomatologic Orto Care va ofera mai mult decat un zambet nou. Vom corecta problemele dentare, oferindu-va dinti mai frumosi si mai sanatosi, astfel se va imbunatati si respectul de sine si implicit si calitatea vietii.

Avantajele unui aparat dentar metalic

Eficienta

Aparatele dentare traditionale sunt mai eficiente in tratarea malpozitiilor dintilor decat alte optiuni, cum ar fi aparatele dentare din cristale sau Invisalign, si sunt mai putin costisitoare.
Ele dau ortodontului posibilitatea controlului de care are nevoie pentru a misca dintii in trepte mici.

Rezistenta si stabilitate
Metalul este foarte puternic si in comparatie cu alte optiuni de tratament ortodontic. Componentele aparatelor metalice nu se rup cu usurinta intrerupand tratamentul. Aparatele ceramice si din plastic sunt mai fragile si se rup cu usurinta, astfel incat ar putea fi necesara inlocuirea acestora pe parcursul procedurii de tratament.

Aparatele dentare metalice au o durabilitate de neegalat. Acestea sunt necesare mai ales in situatiile care implica utilizarea unor tractiuni dentare intense.

Accesibilitate
Aparatele dentare metalice sunt optiunea de tratament cea mai accesibia. Metalul nu este pretios si este destul de accesibil, astfel incat alegerea urmarii unui tratament cu bracketi metalici va insemna ca puteti obtine zambetul pe care il visati fara a fi nevoie sa platiti atat de mult pentru tratament.

Capacitate in termeni de tratament
In mod ideal, tratamentele ortodontice ar trebui sa dea pacientului sansa la un zambet perfect, cu dinti aliniati in mod corespunzator. Din pacate, nu toate optiunile de tratament sunt in masura sa abordeze toate cazurile, insa aparatele dentare metalice sunt cele mai versatile.

Varietatea de optiuni
Aparatele dentare metalice sunt acum disponibile in diferite modele, oferind varietate si versatilitate.

Desi aparatele dentare metalice sunt in continuare cele mai comune, exista si alte optiuni de tratament disponibile in prezent. Pentru alte tipuri de aparate dentare, va invitam sa urmariti pagina noastra: www.orto-care.ro