Categorii
Orto News

Aparate dentare invizibile: avantaje și beneficii pentru un zâmbet strălucitor

Aparatele dentare invizibile sunt o opțiune populară pentru cei care doresc să-și corecteze dinții fără să poarte un aparat dentar vizibil. Acestea sunt realizate din material transparent și sunt aproape invizibile atunci când sunt purtate, făcându-le o alegere atrăgătoare pentru cei care doresc să-și mențină un aspect natural al dinților.

Aparatele dentare invizibile sunt realizate din materiale plastice moi care sunt personalizate pentru fiecare persoană în parte. Acestea sunt create pe baza unei imagini 3D a dinților tăi, astfel încât să se potrivească perfect și să ofere o corecție eficientă. Deși sunt realizate din materiale moi, acestea sunt foarte rezistente și pot face față zilnic la mestecarea alimentelor.

Unul dintre avantajele principale ale aparatelor dentare invizibile este faptul că sunt aproape invizibile. Acest lucru poate fi un mare avantaj pentru cei care se simt jenați să poarte un aparat dentar vizibil și care doresc să-și mențină un aspect natural al dinților. De asemenea, aparatele dentare invizibile sunt mai confortabile decât aparatele dentare tradiționale, deoarece sunt mai ușoare și mai puțin invazive.

În plus, aparatele dentare invizibile sunt ușor de întreținut și pot fi scoase atunci când mănânci sau te speli pe dinți. Acest lucru poate face mai ușor să te adaptezi la purtarea lor și să menții o igienă orală bună.

Cu toate acestea, aparatele dentare invizibile pot fi mai scumpe decât aparatele dentare tradiționale și pot dura mai mult timp pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, pot fi mai dificil de ajustat decât aparatele dentare tradiționale și pot necesita mai multe vizite la cabinetul dentistului.

Cu toate acestea, pentru mulți oameni, avantajele aparatelor dentare invizibile depășesc dezavantajele mentionate mai sus.

Dacă ești în căutare de noi informații pe care nu le avem menționate aici, ne poți conatcta atât telefonic cât și pe email.

Zi bună îți dorim!

Categorii
Vlog

Review-ul din perspectiva unui pacient purtător de aparat Invisalign

Categorii
Vlog

Cum putem aplica sau îndepărta alignerele #Invisalign

Categorii
Vlog

Cum se aplică/îndepărtează un atach pentru tratatamentul cu aparatul dentar (Invizibil) Invisalign

Categorii
Vlog

Scanarea intraorală pentru aparatul dentar #Invisalign

Categorii
Vlog

Avantajele aparatului dentar Invisalign

Categorii
Vlog

Ce presupune tratamentul cu alignerele Invisalign și pașii necesari pentru începerea tratamentului

Categorii
Vlog

Totul Despre Aparatul Dentar Invisalign #1 – Dr. Negru Andreea Roxana

Categorii
Cazuri Invisalign

Cum arata progresul tratamentului Invisalign dupa 30 saptamani

Dupa cum puteti observa planul de tratament digital este identic si in cavitatea bucala.

Categorii
Cazuri Invisalign

Încă un caz rezolvat cu Invisalign

Acest caz este destul de dificil, pacientul prezentand ocluzie cap la cap in zona frontala, raportul canin pe dreapta pacientului (stanga fotografiei) este destul de mult in clasa a III-a Angle, inghesuiri, retractii gingivale prezente.

A fost un caz care a durat 1 an si 10 luni in total, pentru a impinge toti dintii din partea dreapta a pacientului de la mandibula spre spate, pentru a putea aseza caninul in pozitia corecta.

Se observa si alinierea obtinuta timp de 1 an, de asemenea cum dintii frontali de jos au intrat sub cei de sus (asa cum este si normal, pozitia cap la cap initiala nu era o ocluzie normala, ci una traumatica). Si pacientul a fost foarte compliant in purtarea elasticelor de clasa a III-a.

Dupa aceasta faza cu pozele la 1 an, au urmat inca 10 luni cu continuarea perfectarii ocluziei, aducerea molarului de minte dreapta sus pe arcada, reducerea spatiului din dreapta sus a pacientului (stanga pozei) si inserarea unui implant in stanga jos a pacientului (dreapta pozelor) , dupa redresarea pozitiei molarului usor inclinat.