Despre Noi

Iti Oferim Servicii care te fac sa zambesti

Alaturi de Dr. Negru Andreea Roxana, suntem o echipa talentata de medici profesionisti ce doreste sa le ofere pacientilor sai, cele mai inalte standarde de ingrijire medicala, oferind o gama larga de optiuni de tratamente dentare.

Serviciile noastre se concentreaza pe aparate dentare, implantologie, stomatologie estetica si cosmetica, coroane dentare, fatete dentare, albirea dintilor, tratamente de canal, servicii de igiena, indepartarea maselelor de minte si altele.

Misiunea noastra

Misiunea cabinetului OrtoCare este aceea de a imbunatati sanatatea dentara si bunastarea comunitatii, prin furnizarea de servicii stomatologice de calitate intr-un mediu profesional si ingrijit.

Valorile noastre

Valorile care stau la baza serviciilor noastre sunt:

Excelenta
Urmarim necontenit cel mai inalt nivel de performanta in fiecare activitate a cabinetului. Acest lucru necesita o munca grea, imbunatatire continua si un accent constant pe calitate.

Echipa coordonata de profesionisti
Liderii servesc cel mai bine atunci cand sunt intr-o stransa legatura cu echipa pe care o conduc.

Coordonata de dna Dr. Negru Andreea Roxana, echipa cabinetului OrtoCare construieste relatii de incredere si ofera solutii profesioniste fiecarui pacient in parte, fie ca este vorba de montarea de aparate dentare, implanturi, extractii sau orice alt serviciu oferit de cabinetul nostru.

Ingrijire concentrata pe pacienti
Actiunile noastre sunt in mod constant concentrate pe furnizarea de servicii excelente intr-un mediu cald si primitor. Noi tratam fiecare pacient cu respect, ca si cum ar fi un membru al propriei noastre familii.

Responsabilitate

Ne angajam sa oferim responsabilitate pentru actiunile individuale si angajamentul de a oferi cele mai bune servicii stomatologice, fiecarui pacient, in fiecare zi.

Integritate
Ne comportam cu cel mai inalt nivel de onestitate, etica si integritate cu pacientii cabinetului nostru. Vom sprijini intotdeauna pacientii sa aleaga ce este drept, atentionandu-i daca vedem sau auzim ceva ce nu pare a fi corect.

Lucrul in echipa
Impreuna putem realiza mai multe decat separat. Succesul ne cere sa lucram impreuna si sa ne tratam reciproc cu respect. Aceasta, la randul sau, necesita comunicare intr-un mod deschis si constructiv si deschidere catre un punct de vedere diferit de al nostru.

De ce sa alegi OrtoCare pentru nevoile tale dentare?

Servicii de incredere

Ne-am construit reputatia pe incredere si fiabilitate, precum si prin recomandarile pacientilor nostri multumiti.

Programare rapida

Fie ca ai o problema urgenta sau pur si simplu ai nevoie de un control de rutina, contacteaza-ne si impreuna vom stabili o consultatie cat mai repede posibil!

Ore de deschidere flexibile

Programul nostru este proiectat pentru a oferi o flexibilitate maxima pacientilor nostri.

Stomatologi pe deplin calificati

Dna Dr. Negru Andreea Roxana alaturi de stomatologii nostri, detin cele mai inalte calificari profesionale si au o inalta experienta in efectuarea tuturor tratamentelor dentare pe care le oferim.

Servicii stomatologice complexe

De la o simpla carie, la aparate dentare si implanturi, noi va oferim o gama completa de servicii stomatologice acoperind toate nevoile dentare ale pacientilor nostri.

Ne pasa de tine

Stomatologii nostri sunt prietenosi si profesionisti, adoptand o abordare centrata pe pacient, in care nu este vorba doar despre dinti, ci de asemenea, despre nevoile si posibilitatile pacientului!

OrtoCare este un cabinet stomatologic cu spectru complet, oferind cele mai moderne si avansate tratamente in domeniul medicinei dentare functionale si cosmetice. Cu angajamentul de a oferi un serviciu stomatologic de exceptie la un pret exceptional, OrtoCare ofera o solutie relaxata si prietenoasa pentru toate nevoile dvs. dentare.