Preț Aparat Dentar safir

3000 lei/arcadă

Dintii frumosi sunt secretul unui zambet placut si atractiv. Cu toate acestea, o muscatura nepotrivita poate strica totul. O muscatura incorecta si dintii inghesuiti nu reprezinta doar un defect cosmetic, ci poate cauza si probleme ale tractului gastro-intestinal.

In zilele noastre a devenit mult mai usor de indreptat malpozitiile dentare, nu numai pentru copii, ci si pentru adulti. Exista mai multe tipuri de aparate dentare, dar in ceea ce priveste aparatele vestibulare (acestea sunt aparatele dentare fixate pe suprafata frontala, vizibila a dintilor), aparatele dentare din safir sunt cele mai atractive din punct de vedere estetic, deoarece acestea sunt aproape invizibile pe dinti. Multumita solutiilor moderne, aparatele dentare de safir sunt mai fiabile si mai de lunga durata decat cele ceramice.

Avantajele unui aparat dentar safir

• Aspect estetic;

• Bracketii transparenti sunt asemanatori unei pietre pretioase, de fapt, safirul in sine este o piatra pretioasa;

In comparatie cu aparatele metalice, cele din safir sunt transparente si tratamentul de aliniere a dintilor nu mai este asa evident.

• Eco-friendly – sunt prietenoase cu mediul si nu sunt alergice

Un aparat dentar din safir este complet inofensiv pentru dinti si, spre deosebire de aparatele de metal, acestea nu sunt alergice. Cei care se intreaba de pretul unui aparat dentar safir trebuie sa ia seama ca aceasta caracteristica contribuie la un pret mai ridicat al acestora.

• Fiind confortabile si neafectand vorbirea, aparatele dentare din safir pot fi facute in dimensiuni mici – aproape ca nu se resimt in gura, fiind usor de obisnuit cu ele;

• Necolorate de alimente;

Iubitorii de ceai si cafea vor aprecia nu numai calitatea aparatelor dentare din safir, ci si culoarea lor de lunga durata, intrucat acestea nu-si schimba culoarea si nu sunt colorate de alimente si bauturi.;

• Un aparat dentar din safir necesita aceeasi grija ca si cele din metal – nu au nevoie de nici o ingrijire suplimentara. Atunci cand poarta aparat dentar, un pacient poate consuma orice alimente, cu toate acestea, produse solide, cum ar fi nuci, ar trebui sa fie consumate cu grija.

• Securitate;

Aceste aparate dentare nu provoaca alergii si sunt confortabil de utilizat. Aparatele din safir sunt de o calitate inalta si, practic, nu freaca obrajii si limba, astfel incat este redusa la minimum perioada de acomodare dupa aplicare.

• Igiena;

Nu se coloreaza, nu se formeaza placa pe ele, nu se schimba sub actiunea salivei.

• Neutralitate;

Aparatele din safir nu denatureaza gustul alimentelor si bauturilor consumate.

Pretul unui aparat dentar din safir creste odata cu avantajele pe care le ofera, incepand de la circa 2700 lei per arcada.

Cum avem grija de aparatul dentar din safir?

Toata lumea viseaza la un zambet frumos, de aceea aproape fiecare aparat ortodontic folosit in prezent se realizeaza cat mai estetic posibil!

Una dintre cele mai estetice optiuni de indreptare a dintilor este reprezentata de aparatele dentare din safir, realizate din safir monocristalin.

Aparatele din safir au suprafete extrem de elegante, provocand mai putin disconfort decat alte tipuri de aparate.

O periuta de dinti cu filamente lungi si periuta interdentara, impreuna cu pasta de dinti cu fluor, sunt recomandate atunci cand purtati aparat dentar.

Zona interproximala ar trebui sa fie curatata cu periuta interdentara, o ata dentara speciala (cu un capat mai gros), sau cu aparatul numit dus bucal.

Pentru ca multi pacienti sunt reticenti atunci cand vine vorba de pretul unui aparat dentar din safir, mentionam ca, intr-adevar, pretul este un pic mai mare, in comparatie cu alte tipuri de aparate si tratamentul poate dura mai mult, cu toate acestea, stima mai mare de sine si posibilitatea de a zambi liber in timpul tratamentului il rascumpara.

Noi lucram pentru zambetul tau si iti oferim optiuni moderne pentru problemele tale dentare.