Preț Aparat Dentar

2000 lei/arcadă

Exista mai multe tipuri de aparate dentare disponibile si este uimitor cat de variate sunt acestea, chiar daca toate au in vedere acelasi scop.

Desigur ca medicul ortodont va determina de fapt, ce tip de aparat dentar este cel mai bun pentru propria situatie, dar sa fii putin pregatit inainte, nu este un lucru rau. In acest articol vom oferi informatii despre preturile aparatelor dentare si la ce va puteti astepta de la fiecare tratament.

Aparate dentare metalice

Aparatele metalice sunt, probabil,  aparatele de care oamenii sunt cei mai constienti si este usor de inteles de ce, intrucat acestea sunt cel mai frecvent utilizate. Ele sunt, de obicei, optiunea cea mai putin costisitoare cand vine vorba de pretul unui aparat dentar.

Aparatele dentare metalice sunt optiunea traditionala si raman extrem de populare si eficiente, in ciuda noilor tratamente ortodontice.

Pretul unui aparat dentar metalic poate ajunge si la 4000 lei per arcada.

La cabinetul nostru, pretul unui aparat metalic este de 1800 lei per arcada.

Aparate dentare safir

Aparatele dentare din safir au in general aceleasi caracteristici ca si aparatele de metal, dar cu o singura diferenta majora. Ele au culoarea dintilor, astfel incat acestea sunt mult mai putin vizibile decat aparatele metalice traditionale. Unele aparate din safir s-au dovedit a fi capabile de a regla dintii mai repede decat unele tipuri de aparate dentare.

Ele sunt, de asemenea, un pic mai scumpe decat cele de metal, fiind un lucru ce trebuie luat in considerare.

Pretul unui aparat dentar din safir poate ajunge si la 5400.00 lei per arcada.

Cabinetul nostru va ofera aparate dentare din safir la pretul de 2800.00 lei per arcada.

Aparate dentare linguale

Sunt asemanatoare cu cele de metal, dar exista o diferenta majora deoarece acest tip este introdus efectiv pe partea interioara a dintilor, inspre limba, deci nu la exterior.

Acest lucru se face din motive estetice, in mod clar dand purtatorului avantajul de a sti ca acestea nu pot fi vazute de altii.

Pretul unui aparat dentar lingual este, in general, mult mai mare decat al aparatelor fixe, clasice, cu eventuale costuri suplimentare determinate de propria situatie unica. Un aparat dentar lingual, gen Incognito, poate ajunge si la 2500 euro per arcada. La cabinetul nostru, Orto Care , aparatul Incognito este de 2000 euro per arcada, iar aparatul lingual STB este de 5000 lei per arcada.

Aparate Invisalign

Aparatele dentare Invisalign sunt complet diferite, deoarece acestea sunt de fapt o serie de aliniatoare din plastic, care sunt facute la comanda pentru fiecare pacient in parte. Aceste gutiere transparente sunt inlocuite la intervale stabilite pentru a realinia treptat dintii la forma dorita. Punctul forte al aparatelor Invisalign este ca acestea sunt in esenta, invizibile, si va permite sa mancati, sa beti si sa aveti grija de dintii dumneavoastra ca de obicei.

Aparate dentare pret: Aparatele dentare Invisalign sunt mai scumpe iar tratamentul poate dura putin mai mult decat in cazul celorlalte tratamente, dar faptul ca sunt practic invizibile le fac o optiune atractiva pentru pacienti.

Costurile pentru un tratament Invisalign se ridica in unele clinici la 5000 – 6000 euro pentru ambele arcade.

La cabinetul nostru, pretul pentru un aparat dentar Invisalign variaza foarte mult, in functie de caz, intre 3000 si 5000 euro pentru ambele arcade.

Aparatele dentare invizibile

In general sunt mai scumpe decat cele din metal datorita tehnologiei utilizate.

Aparatele dentare invizibile fie functioneaza in acelasi mod ca si aparatele conventionale, ceea ce inseamna ca sunt lipite pe dinti, insa nu sunt la fel de vizibile, fiind aplicate pe dinti pe partea dinspre limba, fie sunt gen gutiere transparente care se schimba succesiv. Ultimele, cum ar fi Invisalign, sunt oarecum o cale de mijloc intre aparatele traditionale si tratamentele moderne, oferind abordarea alinierii dintilor cu aspect mai estetic.

Aparatele dentare invizibile , ca toate aparatele dentare fixe si nu numai, necesita o intretinere regulata si o buna igiena dentara.

Pentru cel mai bun pret aparat dentar, contactati-ne!